Kedlubnové zelí III

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Blahutka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kedlubna Včetně zelí
    • špek
    • sůl
    • pepř mletý
    • ocet
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kedlubny nastrouháme na hrubším struhadle, podlejeme vodou a necháme vařit asi 5 min. Listí nasekáme nadrobno, necháme projít varem, scedíme, poté necháme projít varem podruhé a přidáme ke kedlubnům.
2
Převařujeme proto, aby z listí odešla hořkost. Ze špeku a mouky uděláme zásmažku, kterou zahustíme kedlubny, osolíme, opepříme a dokyselíme octem dle chuti.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.