Autor:

Kedlubnové zelí III

Střední
Ingredience
Kedlubna
Včetně zelí
 
Špek  
Sůl  
Pepř mletý  
Ocet  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Kedlubny nastrouháme na hrubším struhadle, podlejeme vodou a necháme vařit asi 5 min. Listí nasekáme nadrobno, necháme projít varem, scedíme, poté necháme projít varem podruhé a přidáme ke kedlubnům.

Převařujeme proto, aby z listí odešla hořkost. Ze špeku a mouky uděláme zásmažku, kterou zahustíme kedlubny, osolíme, opepříme a dokyselíme octem dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubnové zelí III

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web