Kedlubnové zelí II.

Snadné
Ingredience
Kedlubna
+ mladé listy kedlubny
6 ks
Kmín 1 lžička
Sádlo 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Hladká mouka 1 lžíce
Cibule 1 ks
Zeleninový vývar 1 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Kedlubny nakrájíme na menší kostičky, osmažíme na sádle cibulku, přidáme kedlubny, nakrájené listy, sůl, kmín, bujón, podusíme doměkka, nakonec zahustíme jíškou.

Podáváme s moravským vrabcem a houskovým nebo bramborovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Kedlubnové zelí II.

Komentáře

  1. Lenka Blahutová   26.05.2009 | 14:41 | reagovat | závadný

    Taky dáváme listí, zelí pak vypadá zajímavěji. Babička vždy říká, že se má listí 2x nechat projít varem, aby nebylo hořké. Takže to takto dělám.

  2. Jana Remková   26.06.2008 | 21:37 | reagovat | závadný

    Zajímal mne recept,kde se do kedluben dává i to listí a tento se mi zdá super.Snad by se ani nic nestalo,kdybych ty kedlubny nastrouhala,místo nakrájela.Mám jich ze zahrady tolik,že budou hned zítra na oběd a asi k tomu zkusím ty knedlíky z fólie a uvidíme,jak to dopadne.Díky za recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web