Kedlubnové zelí II.

Snadné
Ingredience
Kedlubna
+ mladé listy kedlubny
6 ks
Kmín 1 lžička
Sádlo 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Hladká mouka 1 lžíce
Cibule 1 ks
Zeleninový vývar 1 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Kedlubny nakrájíme na menší kostičky, osmažíme na sádle cibulku, přidáme kedlubny, nakrájené listy, sůl, kmín, bujón, podusíme doměkka, nakonec zahustíme jíškou.

Podáváme s moravským vrabcem a houskovým nebo bramborovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubnové zelí II.

Komentáře

  1. Lenka Blahutová   26.05.2009 | 14:41 | reagovat |

    Taky dáváme listí, zelí pak vypadá zajímavěji. Babička vždy říká, že se má listí 2x nechat projít varem, aby nebylo hořké. Takže to takto dělám.

  2. Jana Remková   26.06.2008 | 21:37 | reagovat |

    Zajímal mne recept,kde se do kedluben dává i to listí a tento se mi zdá super.Snad by se ani nic nestalo,kdybych ty kedlubny nastrouhala,místo nakrájela.Mám jich ze zahrady tolik,že budou hned zítra na oběd a asi k tomu zkusím ty knedlíky z fólie a uvidíme,jak to dopadne.Díky za recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web