Autor:

Kedlubnová polévka II.

Střední
Ingredience
Kedlubna 2 ks
Zeleninový vývar
z kostky
500 ml
Pomerančová kůra
z 1/2 pomeranče
 
Smetana 200 ml
Kerblík 1 svazek
Sůl  
Pepř mletý  
Cukr 1 špetka
Uzená šunka 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Kedlubny pořádně omyjeme a oloupeme. Vývar s pomerančovou kůrou uvedeme do varu a 10 minut v něm vaříme kedlubnové slupky. Scedíme. Kedluben nakrájíme na plátky a vaříme ve scezeném vývaru. Asi 1/3 jich vyjmeme již po 8-10 minutách, ostatní vaříme asi 15 minut. Přilijeme smetanu a přidáme nahrubo posekaný kerblík. Vše rozmixujeme, osolíme, opepříme a osladíme.

Do polévky vrátíme kedlubnové plátky a prohřejeme je. Na talíři zdobíme uzenou šunkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Kedlubnová polévka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web