Autor:

Kedlubnová placka

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 10
Ingredience
Mrkev 2 ks
Česnek 1 ks
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Podravka  
Mléko  
Polohrubá mouka  
Kedlubna 1 ks
Kedlubnová placka

Postup přípravy:

1.Oloupeme si kedlubnu, mrkev a česnek.
2.Nastrouháme vše do misky.
3.Nakrájíme na drobno petrželku, kterou vložíme do misky.
4.Osolíme, opepříme a posypeme podravkou.
5.Přilijeme mléko.
6.Přisypeme polohrubou mouku a vytvoříme tekuté těsto.
Teď už jen stačí osmahnout a podávat. Kdo má rád okurku, tak si jí může na to nakrájet a posypat petrželkou.
Dobrou chuť

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kedlubnová placka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web