Kečup na topinky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g rajčata
    • 1
      kg cibule
    • 1
      kg paprika
    • 0,5
      balení rostlinný olej
    • 2
      dl ocet
    • 150
      g cukr
    • 1
      kelímek hořčice menší
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      ks feferonka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu umeleme případně rozmixujeme, podusíme s olejem a octem. Poté přidáme hořčici, cukr a sůl a provaříme ještě asi 5 minut. Poté sterilujeme.
2
Tento kečup je vhodný na topinky, ale také jako příloha k pečeným masům, klobásám apod.

Komentáře k receptu

  • bacil100
    bacil100 |

    23. 8. 2011 22:24

    mmám s tím skušenosti je to výborné-místo hořtice,do rohlíku,na pizzu,atd.... :-[