Autor:

Kávová roláda II.

Střední
Ingredience
Vejce 3 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Cukr krupice 80 g
Hladká mouka 80 g
Kakao
kakao použijeme i na posypání
20 g
na náplň
Mléko 150 ml
Máslo 100 g
Instantní káva 1 lžíce
Vanilkový pudink 1/2 balíček
Cukr krupice 20 g

Postup přípravy:

1) Žloutky vyšlehejte s vanilkovým cukrem. Poté vmíchejte sníh z bílků a krupicového cukru, mouku a kakao. Z těsta upečte při 180°C korpus.
2) Uvařte krém z mléka, cukru, pudinku a kávy. Vychladlý jej rozšlehejte s máslem.
3) Korpus po vychladnutí potřete kávovým krémem, stočte jej do rolády a tu uložte ztuhnout do lednice. Nakonec ji posypte kakaem. Před podáváním ji můžete ozdobit mandlovými sušenkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Brambory na vánoční salát: Jak vybrat správný typ? Články z

Komentáře k receptu: Kávová roláda II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web