Autor:

Kastilská polévka

Střední
Ingredience
Česnek  
Vejce  
Voda  
Masox  
Cibule  
Paprika - sladká  špetka
Veka
tvrdá nebo bageta
 
Olivový olej
trocha
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupeme asi tak 8 stroužků česneku a pokrajíme na plátky, polovinu menší cibule taktéž. Tvrdší veku, bagetu či rohlíky pokrájíme na plátky či kostičky. Rozpálíme olej v hrnci a cibuli s česnekem osmažíme.

Než začnou chytat zlatavou barvu, přihodíme veku a tu ještě chvíli smažíme. Přidáme špetku sladké papriky (nejlépe španělské uzené). (Masožravci mohou přidat i chorizo nebo pokrájenou sušenou šunku serrano, případně schwartzwaldskou či pršut.)

Po chvíli zalijeme vodou a přidáme masox (samozřejmě lze nahradit vývarem). Povaříme dokud se veka nerozmočí, přidáme rozšlehané vejce a dochutíme podle fantazie. Volitelně přidáme petrželovou nať nebo jakékoli polévkové bylinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Kastilská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web