Autor:

Kaštanový likér

Snadné
Ingredience
Šlehačka 250 ml
Salko 1 plechovka
Tyčinky ledové kaštany 3 ks
Hořká čokoláda
kostičky
Hnědý rum 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny a necháme vychladnout, vlijeme salko a rum. Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do láhve.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Kaštanový likér

Komentáře

  1. Anonym   12.03.2007 | 14:09 | reagovat | závadný

    3 kusy tyčinek

  2. Majka Rončáková   12.03.2007 | 13:21 | reagovat | závadný

    3 ledové kaštany znamenají 3 ks, nebo 3 dílky?

  3. Anonym   12.03.2007 | 12:06 | reagovat | závadný

    Při dobré skladovatelnosti,tak 14 dní déle nevím,protože to bylo nejdéle,jak to u nás vydrželo:0),Já jsem použila normální tmavý,klasik tuzemák.

  4. Katka Maršálková   12.03.2007 | 9:38 | reagovat | závadný

    a jak dlouho to vydrží? Pokud se to teda hned nevypije... a rum jaký? Tmavý nebo bílý?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web