Autor:

Kaštanová polévka s shii-také

Snadné
Ingredience
Vývar
-drůbeží nebo z kostky
500 ml
Mléko 400 ml
Smetana 200 ml
Kaštany
-jádra
200 g
Máslo 1 lžíce
Šalotka 1 ks
Houby
- shii-také
50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Vývar, mléko a smetanu přivedeme k varu. Přidáme nasekaná kaštanová jádra na kousky a vaříme cca 25 minut. Polévku pak rozmixujeme dohladka ponorným mixerem, ochutíme solí, pepřem. Máslo rozehřejeme a osmahneme na něm pokrájenou šalotku a plátky hub dozlatova. Polévku na talířích ozdobíme houbovou směsí. Zdobit můžeme společně s máslovými krutony.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Kaštanová polévka s shii-také

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web