Autor:

Kaštanová nádivka

Střední
Ingredience
Kaštany 400 g
Sladká smetana 10 lžíce
Máslo 100 g
Moučkový cukr 200 g
Vanilkový cukr  
Hnědý rum 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Kaštany upečeme nebo uvaříme, zbavíme slupky, jemně umeleme. Přidáme smetanu a utřeme. Zvlášť v míse utřeme máslo, vanilkový cukr, moučkový cukr a rum.

Používáme ke zdobení řezů, dortů, cukroví.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Kaštanová nádivka

Komentáře

  1. Světlana Čelechovská   23.04.2007 | 11:57 | reagovat | závadný

    Kaštany je možno smíchat jenom s cukrem (dle chuti) a rumem (pro děti smetanou) - na hustou ale tvárnou hmotu. Tvořím z ní placičky, polévám čokoládou a těsně před podáváním se nastříká šlehačka...a jiná ale bezvadná obměna - nastrouhat na hrubém struhadle hmotu na šlehačkový pohár...fakt mňamka...na Slovensku jsem si párkrát kaštanovou hmotu dovezla pod názvem "Kaštanové pyré" - byl to dovoz z Maďarska - neviděl to někdo tady u nás???? Dík za zprávu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web