Autor:

Kaše Parmentier

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Bramborová kaše
zbylá
 
Mleté maso  
Cibule  
Vejce  
Máslo  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Syrové mleté maso nejprve udusíme na cibulce.
Nízký pekáč vymažeme máslem, dáme vrstvu bramborové kaše od včerejška, na ní zbylé mleté /sekané/ vařené nebo pečené maso, do něhož jsme vmíchali smaženou cibulku a syrové vejce, dochutíme vrstvu masa, pak přijdou zase brambory, máslo a zapečeme do zlatova.
V polovině zapékání lze přidat strouhaný sýr, aby vytvořil další vrstvu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dětská párty Zapojte děti do přípravy dětské párty! Články z

Komentáře k receptu: Kaše Parmentier

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní! 9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní!
Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit
Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila? Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web