Kaše Parmentier

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • bramborová kaše zbylá
    • mleté maso
    • cibule
    • vejce
    • máslo
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Syrové mleté maso nejprve udusíme na cibulce.
2
Nízký pekáč vymažeme máslem, dáme vrstvu bramborové kaše od včerejška, na ní zbylé mleté /sekané/ vařené nebo pečené maso, do něhož jsme vmíchali smaženou cibulku a syrové vejce, dochutíme vrstvu masa, pak přijdou zase brambory, máslo a zapečeme do zlatova.
3
V polovině zapékání lze přidat strouhaný sýr, aby vytvořil další vrstvu.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.