Autor:

Kaše Parmentier

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Bramborová kaše
zbylá
 
Mleté maso  
Cibule  
Vejce  
Máslo  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Syrové mleté maso nejprve udusíme na cibulce.
Nízký pekáč vymažeme máslem, dáme vrstvu bramborové kaše od včerejška, na ní zbylé mleté /sekané/ vařené nebo pečené maso, do něhož jsme vmíchali smaženou cibulku a syrové vejce, dochutíme vrstvu masa, pak přijdou zase brambory, máslo a zapečeme do zlatova.
V polovině zapékání lze přidat strouhaný sýr, aby vytvořil další vrstvu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Kaše Parmentier

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web