Autor:

Karnevalový guláš

Střední
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Cibule 100 g
Mletá paprika
mletá
50 g
Zakysaná smetana 2 dl
Brambory 150 g
Vepřový vývar  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Jablka 400 g
Sádlo 70 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na sádle opečeme nakrájenou vepřovou plec. Přidáme jemně nasekanou cibuli a restujeme, až zezlátne. Zasypeme mletou paprikou a zalijeme vývarem. Měkké maso vyjmeme a do základu dáme rozvařit nastrouhané brambory. Vaříme asi 20 minut. Šťávu přecedíme a zjemníme smetanou. Nakonec zavaříme pokrájená jablka a dochutíme majoránkou a pepřem.

Podávejte s bramboráčky nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Karnevalový guláš

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   15.02.2006 | 11:18 | reagovat |

    No,tak ty jablka v tom,to může být zajímavé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web