Autor:

Karnevalový guláš

Střední
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Cibule 100 g
Mletá paprika
mletá
50 g
Zakysaná smetana 2 dl
Brambory 150 g
Vepřový vývar  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Jablka 400 g
Sádlo 70 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na sádle opečeme nakrájenou vepřovou plec. Přidáme jemně nasekanou cibuli a restujeme, až zezlátne. Zasypeme mletou paprikou a zalijeme vývarem. Měkké maso vyjmeme a do základu dáme rozvařit nastrouhané brambory. Vaříme asi 20 minut. Šťávu přecedíme a zjemníme smetanou. Nakonec zavaříme pokrájená jablka a dochutíme majoránkou a pepřem.

Podávejte s bramboráčky nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Karnevalový guláš

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   15.02.2006 | 11:18 | reagovat | závadný

    No,tak ty jablka v tom,to může být zajímavé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web