Autor:

Karnevalový guláš

Střední
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Cibule 100 g
Mletá paprika
mletá
50 g
Zakysaná smetana 2 dl
Brambory 150 g
Vepřový vývar  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Jablka 400 g
Sádlo 70 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na sádle opečeme nakrájenou vepřovou plec. Přidáme jemně nasekanou cibuli a restujeme, až zezlátne. Zasypeme mletou paprikou a zalijeme vývarem. Měkké maso vyjmeme a do základu dáme rozvařit nastrouhané brambory. Vaříme asi 20 minut. Šťávu přecedíme a zjemníme smetanou. Nakonec zavaříme pokrájená jablka a dochutíme majoránkou a pepřem.

Podávejte s bramboráčky nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Karnevalový guláš

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   15.02.2006 | 11:18 | reagovat |

    No,tak ty jablka v tom,to může být zajímavé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web