Autor:

Karmelitánské řízky

Ingredience
Kuřecí maso
řízek (může být i vepřový)
4 ks
Šunka  
Česnek  
Sůl  
Máslo  
Párátka  
Eidam sýr
40%
 
Pepř mletý  
Ingredience na trojobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Vepřové řízky si hodně naklepeme, aby byly co největší a daly se přehnout (kuřecí jen mírně naklepeme a rozřízneme jaky na kapsu). Maso osolíme, případně opepříme (jak je komu libo), pomažeme rozetřeným česnekem, na něj položíme plátek šunky, na něj plátek sýru a teď je třeba to obalit v trojobalu (pomoci si můžeme párátkem - uzavřít tu otevřenou část masa). Pak upečeme a podáváme „klasicky“ s bramborami, hranolky.
Osvědčilo se mě pro jisté zjemnění chuti vložit na česnek plátek másla - pokud bude bylinkové... je to na Vás a Vaší chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Karmelitánské řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web