Karmelitánské řízky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso řízek (může být i vepřový)
    • šunka
    • česnek
    • sůl
    • máslo
    • párátka
    • eidam sýr 40%
    • pepř mletý
    • ingredience na trojobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové řízky si hodně naklepeme, aby byly co největší a daly se přehnout (kuřecí jen mírně naklepeme a rozřízneme jaky na kapsu). Maso osolíme, případně opepříme (jak je komu libo), pomažeme rozetřeným česnekem, na něj položíme plátek šunky, na něj plátek sýru a teď je třeba to obalit v trojobalu (pomoci si můžeme párátkem - uzavřít tu otevřenou část masa). Pak upečeme a podáváme "klasicky" s bramborami, hranolky.
2
Osvědčilo se mě pro jisté zjemnění chuti vložit na česnek plátek másla - pokud bude bylinkové... je to na Vás a Vaší chuti.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.