Kari z mletého masa

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce olej co nejmíň
    • 1
      ks zelená paprika ne pálivá,případně 2-3 lžičky mleté sladké papriky
    • 50
      g čerstvé houby nebo 3lžíce sušených hub namočených předem do vody
    • 2
      lžička kari
    • 2
      lžíce sojová mouka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme, mrkev nastrouháme a vše narychlo osmahneme na trošce oleje. Dávám co nejmíň oleje, maso je pak přiliš mastné. Maso podusíme také zhruba ve lžíci oleje spolu s pokrájenými houbami, paprikou, kari kořením, sojovou omáčkou, solí a pepřem.
2
Když je maso hotové, smícháme je s osmaženou mrkví, cibulí a česnekem a ještě prohřejeme. Podáváme s rýží a zdobíme natvrdo vařenými vejci krájenými na kolečka.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.