Kari tofu se špenátem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení tofu
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička kari
    • sůl
    • pepř mletý
    • listový špenát
    • 2
      ks rajčata nakrájená na kostičky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji (3-5 min). Přidáme zbylé ingredience kromě špenátu a vaříme za občasného míchání asi 5 minut, dokud není tofu kezky opečené (je možné přidat víc oleje).
2
Nakonec přidáme špenát a vaříme už jenom krátce, dokud špenát nezměkne.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • sleem
    sleem |

    19. 7. 2012 21:07

    Jo a jako přílohu jsem použil rýži basmati, ale asi by to dobře chutnalo i s nudlemi nebo kuskusem.

  • sleem
    sleem |

    19. 7. 2012 20:56

    S kari se snad nedá zkazit nic :) Před chvílí jsem to vyrobil a pozřel, tofu jsem měl uzené, rajčata tři, špenát byl bejby a navíc jsem tam nakonec po změknutí špenátu přidal trošku kozího sýra. Docela fajn to bylo.