Kari omáčka se smetanou a kuřecím masem

Hodnocení:

Moje:

60 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • slunečnicový olej na smažení
    • 1
      ks smetana na vaření
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      hrnek voda
    • 1
      balení kuřecí maso prsa
    • 2
      lžička kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vezmeme si cibuli a nakrájíme ji najemno, pak jsi vezmeme hrnec a cibulku lehce osmažíme, pak si vezmeme umyté, očištěné a nakrájené kuřecí maso na kostičky a podusíme na cibulce.
2
Až bude maso hotové, tak ho okořeníme solí, kari kořením a pepřem. Budeme ještě chvilku dusit. Pak zalijeme smetanou a chvilku to povaříme.
3
Nakonec si vezmeme hrnek vody, dáme do něj 2 lžíce mouky a zahustíme omáčku s masem, necháme asi 5 minut ještě povařit.
4
A MÁME HOTOVO. Můžeme podávat s hranolky nebo s jakýmikoliv těstovinami.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.