Autor:

Kari kedlubna s masem - nakládaná minutka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
nebo vepřové, krůtí, králičí
200 g
Kedlubna
oloupaná
200 g
Kari
dle chuti, cca
1 lžička
Sůl  
Bílek 1 ks
Solamyl (bramborový škrob) 1,5 lžička
Olej  
Kari kedlubna s masem - nakládaná minutka

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na nudličky nebo kostky a osolíme. Kedlubnu pokrájíme na slabé hranolky. Obojí v misce zaprášíme kořením a solamylem, dobře promícháme s bílkem a necháme alespoň hodinu proležet, nejlépe však v chladnu přes noc.
Pak na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova, během smažení od sebe oddělíme kousky masa a kedlubny. Ke konci ještě trochu dosolíme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Kari kedlubna s masem - nakládaná minutka

Komentáře

  1. Stáňa   22.04.2015 | 14:05 | reagovat |

    Snadné, rychlé a výborné. Nachystala jsem si všechno včera a dneska jsem měla jídlo na stole za pár minutek, což je paráda :D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web