Autor:

Kari guláš s hovězím masem

1500 kJ 359 kalorií kJ
120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Hovězí maso 1 kg
Cibule 0,2 kg
Voda 1,5 l
Kari 4 lžíce
Česnek 2 stroužek
Mletá paprika 2 lžíce
Bílé víno 1/2 dl
Petržel
na ozdobu
 
Olej  
Kari guláš s hovězím masem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Polévky, Hovězí

Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme maso a krátce orestujeme a zaprášíme červenou paprikou, kari a přidáme prolisovaný česnek.
Podlijeme vínem a vodou a necháme 45 minut vařit, postupně dolíváme vodu tak, aby byla voda min. do půl kastrolu, a vaříme dalších 45 minut na mírném ohni.
Po uvaření můžeme podávat s chlebem nebo s bulgurovými noky.

DOBROU CHUŤ

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Thajské závitky s papájou a krevetami V hlavní roli jarní závitky Články z

Komentáře k receptu: Kari guláš s hovězím masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web