Kari guláš s hovězím masem

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
120 minut
4
porce
1 500 kJ
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí maso
    • 0,2
      kg cibule
    • 1,5
      l voda
    • 4
      lžíce kari
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce mletá paprika
    • 0,5
      dl bílé víno
    • petržel na ozdobu
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
2
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme maso a krátce orestujeme a zaprášíme červenou paprikou, kari a přidáme prolisovaný česnek.
3
Podlijeme vínem a vodou a necháme 45 minut vařit, postupně dolíváme vodu tak, aby byla voda min. do půl kastrolu, a vaříme dalších 45 minut na mírném ohni.
4
Po uvaření můžeme podávat s chlebem nebo s bulgurovými noky.
5
DOBROU CHUŤ
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.