Autor:

Kari dip

Snadné
Ingredience
Máslo 1 kostka
Kari 1 lžička
Žloutek 1 ks

Postup přípravy:

Všechny uvedené suroviny šleháme ve vodní lázni až do zhoustnutí a podle chuti osolíme. Vychladíme a podáváme k fondue.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kari dip

Komentáře

  1. Lucka   12.07.2007 | 12:09 | reagovat |

    Ahoj,chystám se kari omacku delat,ale chtelo by doplnit ,jake mnozstvi masla apod.Dekuju Lucka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web