Autor:

Karbanátky na pivu

Střední
Ingredience
Žemle 2 ks
Vejce 2 ks
Mléko 0,13 l
Slanina 50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová šťáva  
Máslo 80 g
Pivo 1/4 l
Strouhanka  
Maso
stejný díl vepřového a hovězího
500 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Mleté maso spojíme s namočenou vymačkanou žemlí (v mléce), přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, sůl, koření, citronovou šťávu a je-li zapotřebí, strouhanku. Vše dobře promícháme a tvoříme karbanátky, které na másle po obou stranách pečeme.

Pak karbanátky vyjmeme. Do zbylého másla přidáme pivo, trochu je povaříme, vložíme karbanátky a v pivě necháme dusit. Během dušení je obracíme a přeléváme šťávou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Karbanátky na pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web