Autor:

Karbanátky na pivu

Střední
Ingredience
Žemle 2 ks
Vejce 2 ks
Mléko 0,13 l
Slanina 50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová šťáva  
Máslo 80 g
Pivo 1/4 l
Strouhanka  
Maso
stejný díl vepřového a hovězího
500 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Mleté maso spojíme s namočenou vymačkanou žemlí (v mléce), přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, sůl, koření, citronovou šťávu a je-li zapotřebí, strouhanku. Vše dobře promícháme a tvoříme karbanátky, které na másle po obou stranách pečeme.

Pak karbanátky vyjmeme. Do zbylého másla přidáme pivo, trochu je povaříme, vložíme karbanátky a v pivě necháme dusit. Během dušení je obracíme a přeléváme šťávou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Karbanátky na pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web