Karamelová jablka

Hodnocení:

Moje:

20 minut
20
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 20
      ks jablka Může být i míň
    • 2
      balení karamely Může být míň nebo víc - podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Ve vařící vodě rozpustíte karamely.
2
2. Jablka napíchnete na špejli, díky níž je lehce budete moct dát a vyndat z karamelu.
3
3. Nechejte zaschnout.
4
Dobrou chuť!

Komentáře k receptu

  • Elektra Ryorová
    Elektra Ryorová |

    27. 10. 2011 11:38

    Já tam měla karamelov É?

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    25. 10. 2011 14:39

    Opraveno, díky

  • Jablka
    Jablka |

    25. 10. 2011 13:52

    karamelov Á ;-)