Kapustový eintopf

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: dada999

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí kližka
    • 1
      kapusta
    • 1
      kg brambory
    • 3
      cibule
    • 1
      česnek
    • mletý kmín
    • paprika - sladká
    • pálivá paprika
    • sůl
    • olej nebo sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso a cibuli pokrájíme jako na guláš, osmahneme, osolíme okmínujeme, poparikujeme a dusíme, když je skoro hotové, přidáme na kostičky nakrájené brambory a kapustu.
2
Dodusíme, přidáme drcený česnek. Já to nijak nezahušťuji, spíš si dávám bacha aby to při dušení neplavalo, ale jinak se meze nekladou (strouhaný chléb, mouka s vodou, jíška, solamyl, instantní kukuříčná polenta...).
3
Jíme samotné nebo s chlebem.
Zařazení: Maso Polévky Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jana martanovicova
    jana martanovicova |

    19. 12. 2008 17:12

    Dnes som to varila a je to super.Cesnakom netreba šetriť.

  • Lenka Hrábková
    Lenka Hrábková |

    29. 2. 2008 11:11

    Tohle vypadá úplně lahodně! Přesně podle mojí chuti. Děkuji

  • Jitřenka Němcová
    Jitřenka Němcová |

    28. 2. 2008 18:42

    Tohle jídlo miluju,dělám i z vepřové krkovičky. Někdy místo kapusty přidám mrkev na kolečka. Hlavní výhoda je, že se ušpiní jen jeden kastrol:-)