Autor:

Kapustové karbanátky IV.

Střední
Ingredience
Kapusta 1 ks
Mleté maso 250 g
Vejce 2 ks
Slanina 50 g
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Pepř mletý 1 špetka
Sůl  
Kari 1/2 lžička
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Mleté, Ze zeleniny

Očištěnou kapustu povaříme ve slané vodě asi půl hodiny. Pak ji slijeme, necháme okapat a po ochladnutí ještě zbylou vodu vymačkáme.

Kapustu nadrobno nasekáme nebo umeleme. Vložíme do mísy a přidáme mleté maso, velmi jemně nasekanou cibuli, nastrouhaný česnek a nadrobno nakrájenou slaninu. Osolíme a okořeníme podle chuti, zahustíme strouhankou.

Utvoříme placičky, které obalíme v proseté strouhance. Po obou stranách opečeme.

Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramboráky se špenátem a čedarem Bramboráky na 4 způsoby Články z

Komentáře k receptu: Kapustové karbanátky IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web