Autor:

Kapustové karbanátky IV.

Střední
Ingredience
Kapusta 1 ks
Mleté maso 250 g
Vejce 2 ks
Slanina 50 g
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Pepř mletý 1 špetka
Sůl  
Kari 1/2 lžička
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Mleté, Ze zeleniny

Očištěnou kapustu povaříme ve slané vodě asi půl hodiny. Pak ji slijeme, necháme okapat a po ochladnutí ještě zbylou vodu vymačkáme.

Kapustu nadrobno nasekáme nebo umeleme. Vložíme do mísy a přidáme mleté maso, velmi jemně nasekanou cibuli, nastrouhaný česnek a nadrobno nakrájenou slaninu. Osolíme a okořeníme podle chuti, zahustíme strouhankou.

Utvoříme placičky, které obalíme v proseté strouhance. Po obou stranách opečeme.

Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kapustové karbanátky IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web