Autor:

Kapustové karbanátky III.

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Kapusta 500 g
Strouhanka 200 g
Máslo 80 g
Cibule 60 g
Uzené maso 100 g
Vejce 3 ks
Česnek  
Muškátový květ  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej
na smažení
 
Omáčka
Kečup - jemný  
Sýr Niva
strouhaná
 
Pepř mletý  
Pažitka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Kapustu uvaříme ve slané vodě a pak jemně nakrájíme.
V misce umícháme máslo, vejce, na másle usmaženou cibulku, sůl, pepř, muškátový květ a uzené maso ukrájené na kousky. Po zhoustnutí přidáme strouhanku a vše řádně propracujeme.
Z hmoty vytvoříme karbanátky, které obalujeme ve vejci a strouhance a smažíme pomalu asi 4 minuty dozlatova.
Podáváme s omáčkou připravenou smícháním nastrouhaného modrého sýra, kečupu, bílého pepře a pažitky. Omáčku podle chuti osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Kapustové karbanátky III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web