Kapustňáky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks kapusta
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hrubá krupice
    • sůl
    • majoránka
    • rostlinný olej
    • zeleninová nať sušená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapustu povaříme trochu míň než do měkka, necháme odkapat a nožem ji pokrájíme na drobno. Přidáme na drobno usekanou cibuli a česnek, vmícháme krupici, vaječné žloutky a nať a majoránku, osolíme.
2
Z bílků ušleháme tuhý sníh, který do kapustové směsi lehce vmícháme úplně nakonec, aby hmota neseřidla. Polévkovou lžící vykrajujeme noky, které klademe do rozpáleného oleje a na pánvi je trochu splácneme. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.