Autor:

Kapustňáky

Střední
Ingredience
Kapusta 1/2 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Vejce 2 ks
Hrubá krupice 2 lžíce
Sůl  
Majoránka  špetka
Rostlinný olej  
Zeleninová nať
sušená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Kapustu povaříme trochu míň než do měkka, necháme odkapat a nožem ji pokrájíme na drobno. Přidáme na drobno usekanou cibuli a česnek, vmícháme krupici, vaječné žloutky a nať a majoránku, osolíme.

Z bílků ušleháme tuhý sníh, který do kapustové směsi lehce vmícháme úplně nakonec, aby hmota neseřidla. Polévkovou lžící vykrajujeme noky, které klademe do rozpáleného oleje a na pánvi je trochu splácneme. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Kapustňáky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web