Autor:

Kapustňáky

Střední
Ingredience
Kapusta 1/2 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Vejce 2 ks
Hrubá krupice 2 lžíce
Sůl  
Majoránka  špetka
Rostlinný olej  
Zeleninová nať
sušená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Kapustu povaříme trochu míň než do měkka, necháme odkapat a nožem ji pokrájíme na drobno. Přidáme na drobno usekanou cibuli a česnek, vmícháme krupici, vaječné žloutky a nať a majoránku, osolíme.

Z bílků ušleháme tuhý sníh, který do kapustové směsi lehce vmícháme úplně nakonec, aby hmota neseřidla. Polévkovou lžící vykrajujeme noky, které klademe do rozpáleného oleje a na pánvi je trochu splácneme. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Sezona jarních dobrot Sezóna jarních dobrot: Využijte čerstvou zeleninu, bylinky a mladé maso Články z

Komentáře k receptu: Kapustňáky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web