Autor:

Kapusta na bílém víně

Snadné
Ingredience
Kapusta 1 ks
Bílé víno 1/4 l
Masox  
Pepř mletý  
Šunka
či salám
100 g
Cibule 1 ks
Olej  
Vegeta  

Postup přípravy:

Osmažíme cibuli. Kapustu ovaříme a nakrájíme na kousky (můžeme použít i růžičkovou kapustu). Kapustu vložíme do kastrolu na cibuli, mícháme a podlijeme vínem. Přidáme masox, pepř a vegetu.
Podáváme jako přílohu k masu či jako zeleninový pokrm s francouzskou bagetou či celozrnným rohlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kapusta na bílém víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web