Kapusta na bílém víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapusta
    • 0,3
      l bílé víno
    • masox
    • pepř mletý
    • 100
      g šunka či salám
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osmažíme cibuli. Kapustu ovaříme a nakrájíme na kousky (můžeme použít i růžičkovou kapustu). Kapustu vložíme do kastrolu na cibuli, mícháme a podlijeme vínem. Přidáme masox, pepř a vegetu.
2
Podáváme jako přílohu k masu či jako zeleninový pokrm s francouzskou bagetou či celozrnným rohlíkem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.