Autor:

Kapří guláš s hráškem

Snadné
Ingredience
Kapr
600-700
700 g
Citronová šťáva 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rostlinný olej 3 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Slanina 30 g
Cibule
větší
2 ks
Paprika - sladká 1 lžička
Mražený hrášek 1 balíček
Kečup - jemný
2-3 ,nebo rajčatový protlak
3 lžíce
Vývar
nebo z kostí
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěného kapra stáhneme z kůže, nakrájíme na větší kousky, pokapame citronovou šťávou, osolíme a opepříme, necháme 1/2 hodiny odležet. Na pánvi rozehřejeme olej, rybí maso osušíme, poprášíme moukou a osmahneme. Na rozškvařené slanině se zbytkem oleje necháme osmahnout nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, zmrazený hrášek, kečup nebo protlak a maso podlijeme vývarem. Zvolna podusíme, aby se maso nerozpadlo.

Podáváme s opečenými plátky veky nebo s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Kapří guláš s hráškem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web