Autor:

Kapr v rajské omáčce

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Kapr 1 ks
Mouka  
Cibule 4 ks
Kečup - jemný  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěného kapra nakrájíme na plátky asi 2,5 cm silné, nasolíme a obalíme v mouce. Potom je osmažíme a naskládáme do nádoby, kameninové nebo porcelánové mísy. Necháme vychladnout. Naloupeme si asi 4 větší cibule a nakrájíme na půlměsíčky.

Cibuli dáváme podle chuti, jak ji máme rádi; naskládáme na rybu a vše zalijeme dostatečným množstvím kečupu, dáme do chladu a nechámenejméně 3 dny uležet.Pak směle naberte a podávejte s chlebem po studenu jako svačinku nebo večeři.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Kapr v rajské omáčce

Komentáře

  1. Anonym   04.12.2006 | 12:26 | reagovat | závadný

    recept zní zajímavě jen bych do toho dala místo kečupu rajčatové piré ochucené česnekem a bylinkami...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web