Kapr v rajské omáčce

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr
    • mouka
    • 4
      ks cibule
    • kečup - jemný
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěného kapra nakrájíme na plátky asi 2,5 cm silné, nasolíme a obalíme v mouce. Potom je osmažíme a naskládáme do nádoby, kameninové nebo porcelánové mísy. Necháme vychladnout. Naloupeme si asi 4 větší cibule a nakrájíme na půlměsíčky.
2
Cibuli dáváme podle chuti, jak ji máme rádi; naskládáme na rybu a vše zalijeme dostatečným množstvím kečupu, dáme do chladu a nechámenejméně 3 dny uležet.Pak směle naberte a podávejte s chlebem po studenu jako svačinku nebo večeři.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    4. 12. 2006 12:26

    recept zní zajímavě jen bych do toho dala místo kečupu rajčatové piré ochucené česnekem a bylinkami...