Autor:

Kapr v pivním těstíčku

Střední
Ingredience
Kapr
Porce (Kdo nemá rád kůži, tak stažené)
4 ks
Sůl  
Tuk
Na smažení
 
Těstíčko
Pivo
10 %
5 lžíce
Vejce 1 ks
Pálivá paprika
1/4 lžičky
1/4 lžička
Olej 1 lžíce
Hladká mouka
Dle potřeby
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Po usmažení obkládáme dílky citrónu.

Těstíčko: Všechny přísady promícháme a podle potřeby zahustíme hladkou moukou, až vznikne zahoustlé hladké těstíčko.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2+
4.37 8 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kapr v pivním těstíčku

Komentáře

  1. Káčulka a Tínka   02.12.2006 | 19:24 | reagovat |

    Výborný kapřík jen jsem použila do těstíčka černé pivko,jelikož světlé nemusim.Už se těšim až bude na vánočnim stole.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web