Autor:

Kapr v pivním těstíčku

Střední
Ingredience
Kapr
Porce (Kdo nemá rád kůži, tak stažené)
4 ks
Sůl  
Tuk
Na smažení
 
Těstíčko
Pivo
10 %
5 lžíce
Vejce 1 ks
Pálivá paprika
1/4 lžičky
1/4 lžička
Olej 1 lžíce
Hladká mouka
Dle potřeby
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Po usmažení obkládáme dílky citrónu.

Těstíčko: Všechny přísady promícháme a podle potřeby zahustíme hladkou moukou, až vznikne zahoustlé hladké těstíčko.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2+
4.37 8 5 1
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Kapr v pivním těstíčku

Komentáře

  1. Káčulka a Tínka   02.12.2006 | 19:24 | reagovat |

    Výborný kapřík jen jsem použila do těstíčka černé pivko,jelikož světlé nemusim.Už se těšim až bude na vánočnim stole.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web