Autor:

Kapr v pivním těstíčku

Střední
Ingredience
Kapr
Porce (Kdo nemá rád kůži, tak stažené)
4 ks
Sůl  
Tuk
Na smažení
 
Těstíčko
Pivo
10 %
5 lžíce
Vejce 1 ks
Pálivá paprika
1/4 lžičky
1/4 lžička
Olej 1 lžíce
Hladká mouka
Dle potřeby
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Po usmažení obkládáme dílky citrónu.

Těstíčko: Všechny přísady promícháme a podle potřeby zahustíme hladkou moukou, až vznikne zahoustlé hladké těstíčko.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2+
4.37 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 8x)
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Kapr v pivním těstíčku

Komentáře

  1. Káčulka a Tínka   02.12.2006 | 19:24 | reagovat | závadný

    Výborný kapřík jen jsem použila do těstíčka černé pivko,jelikož světlé nemusim.Už se těšim až bude na vánočnim stole.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web