Autor:

Kapr v parmezánovém těstíčku

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kapr
podkůvky
8 ks
Citron 1 ks
Sůl  
Vejce 2 ks
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Parmazán 40 g
Olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce ryby zakápneme citronem a nehcáme rozležet. Pak ryby osušíme a osolíme. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do něj žloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr. V těstíčku obalíme porce ryby a zvolna usmažíme v pánvi na oleji. Podáváme se smaženými bramborovými sirkami či jinak upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Kapr v parmezánovém těstíčku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web