Kapr v parmezánovém těstíčku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
40 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Katull

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks kapr podkůvky
    • 1
      ks citron
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 40
      g parmazán
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce ryby zakápneme citronem a nehcáme rozležet. Pak ryby osušíme a osolíme. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do něj žloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr. V těstíčku obalíme porce ryby a zvolna usmažíme v pánvi na oleji. Podáváme se smaženými bramborovými sirkami či jinak upravenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.