Autor:

Kapr v parmezánovém těstíčku

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kapr
podkůvky
8 ks
Citron 1 ks
Sůl  
Vejce 2 ks
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Parmazán 40 g
Olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce ryby zakápneme citronem a nehcáme rozležet. Pak ryby osušíme a osolíme. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do něj žloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr. V těstíčku obalíme porce ryby a zvolna usmažíme v pánvi na oleji. Podáváme se smaženými bramborovými sirkami či jinak upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Kapr v parmezánovém těstíčku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Hvězdy seriálu Přátelé: Komu to pořád sluší a koho byste nepoznali? Hvězdy seriálu Přátelé: Komu to pořád sluší a koho byste nepoznali?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web