Kapr v jogurtu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr nebo jiná ryba - stažený
    • 1
      kelímek smetanový jogurt plnotučný
    • 1
      špetka sůl
    • strouhanka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra nakrájíme na porce. Vysušíme hadříkem a osolíme. Do misky dáme jogurt a kapra do něj na 24 hodin naložíme. Druhý den ho vyjmeme a obalíme ve strouhance. Pečeme na oleji.
2
Je to výborné. Kapr nebo jiná ryba se zbaví někdy nepříjemného pachu a je křehčí. Také se dá nakladát vepřové maso nebo roštěnky. Je to pak velmi křehké a dobré.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • kokr
    kokr |

    29. 12. 2006 18:52

    Výborný recept, doporučuji!