Autor:

Kapr smažený ve vinném těstíčku

Střední
Kapr
Kapr
naporcovaný
1 kg
Tuk
na smažení
 
Citron 1 ks
Pažitka 1 hrst
Těstíčko
Bílé víno 2 dl
Rostlinný olej 1 lžíce
Vejce 3 ks
Sůl 1 špetka
Polohrubá mouka 120 g
Celerový salát
Celer 1 kg
Jablka 500 g
Smetana 200 g
Hořčice 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Citronová šťáva  
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Bílé víno rozšleháme s vejci, osolíme, přidáme olej a postupně zahušťujeme moukou až vznikne těstíčko, konzistencí podobné kapání do polévky. V těstíčku obalíme osušené porce kapra, smažíme v oleji a ozdobíme pažitkou.

Podáváme nejlépe s celerovým salátem, který připravíme následovně: celer nakrájíme na kostičky a uvaříme, pak smícháme s nakrájenými jablky. Do smetany vmícháme hořčici, sůl a citronovou šťávu, podle chuti přisladíme. Přidáme k celeru s jablky, důkladně promícháme a necháme v chladu odležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Kapr smažený ve vinném těstíčku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web