Autor:

Kapr smažený ve vinném těstíčku

Střední
Kapr
Kapr
naporcovaný
1 kg
Tuk
na smažení
 
Citron 1 ks
Pažitka 1 hrst
Těstíčko
Bílé víno 2 dl
Rostlinný olej 1 lžíce
Vejce 3 ks
Sůl 1 špetka
Polohrubá mouka 120 g
Celerový salát
Celer 1 kg
Jablka 500 g
Smetana 200 g
Hořčice 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Citronová šťáva  
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Bílé víno rozšleháme s vejci, osolíme, přidáme olej a postupně zahušťujeme moukou až vznikne těstíčko, konzistencí podobné kapání do polévky. V těstíčku obalíme osušené porce kapra, smažíme v oleji a ozdobíme pažitkou.

Podáváme nejlépe s celerovým salátem, který připravíme následovně: celer nakrájíme na kostičky a uvaříme, pak smícháme s nakrájenými jablky. Do smetany vmícháme hořčici, sůl a citronovou šťávu, podle chuti přisladíme. Přidáme k celeru s jablky, důkladně promícháme a necháme v chladu odležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kapr smažený ve vinném těstíčku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web