Kapr schovaný v zelenině

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kapr
    • sůl
    • pepř mletý
    • mrkev
    • pórek
    • paprika
    • 4
      ks vejce
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra necháme rozmrazit v hrnci s vodou, který necháme přes noc stát v lednici. Maso je pak křehké a neporušené.Kousky kapra omyjeme,osolíme, opepříme, vložíme do pekáče a pokapeme olejem. Dáme péct asi na 150°C.
2
Po půl hodině přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájený pórek a papriku,příp. žampiony.Zeleninu lehce posolíme,opepříme, zakápneme olejem a dáme znovu péct. Těsně před upečením přidáme rozmíchaná vejce, kterými kapra a zeleninu polejeme.
3
Je to opravdu výborné. Místo kapra se dá použít i filé nebo losos.
4
Doba přípravy: cca 1hod.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.