Autor:

Kapr s kečupem, žampiony a slaninou

Střední
Ingredience
Žampiony  
Kečup - jemný  
Anglická slanina  
Sůl  
Kapr
naporcovaný - může být i jiná ryba
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Tohle jídlo mě naučil vařit můj bratr. Je ideální pro toho, komu vadí chuť rybiny, protože v tomto pokrmu byste rybu ani nepoznali.

Pekáč nebo zapékací mísu celou na dně poklademe anglickou slaninou (není tedy již třeba vymastit), pak dáme vrstvu žampionů a jako třetí vrstvu naporcovaného kapra, kterého jsme předtím posolili a obalili v kečupu.

Potom celý postup opakujeme, takže na kapra znovu dáme plátky žampionů a nakonec úplně nahoru plátky slaniny. Takto všechno přikrejeme a necháme zapéct. Je lepší na závěr pečení oddělat horní díl mísy, slaninku ještě pokapat kečupem a nechat vytvořit jemnou křupavou krustičku. Jako přílohu doporučuji čerstvou bagetku. Je to opravdu vynikající.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Kapr s kečupem, žampiony a slaninou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web