Autor:

Kapr s kečupem, žampiony a slaninou

Střední
Ingredience
Žampiony  
Kečup - jemný  
Anglická slanina  
Sůl  
Kapr
naporcovaný - může být i jiná ryba
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Tohle jídlo mě naučil vařit můj bratr. Je ideální pro toho, komu vadí chuť rybiny, protože v tomto pokrmu byste rybu ani nepoznali.

Pekáč nebo zapékací mísu celou na dně poklademe anglickou slaninou (není tedy již třeba vymastit), pak dáme vrstvu žampionů a jako třetí vrstvu naporcovaného kapra, kterého jsme předtím posolili a obalili v kečupu.

Potom celý postup opakujeme, takže na kapra znovu dáme plátky žampionů a nakonec úplně nahoru plátky slaniny. Takto všechno přikrejeme a necháme zapéct. Je lepší na závěr pečení oddělat horní díl mísy, slaninku ještě pokapat kečupem a nechat vytvořit jemnou křupavou krustičku. Jako přílohu doporučuji čerstvou bagetku. Je to opravdu vynikající.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kapr s kečupem, žampiony a slaninou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní! 9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní!
Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit
Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila? Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web