Autor:

Kapr s houbami na jehle

Střední
Ingredience
Kapří maso
bez kůže
750 g
Slanina
silnější
6 plátek
Žampiony
menší hlavičky
18 ks
Citronová šťáva  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Rybí

Opláchnuté a osmažené kapří maso nasekáme na větší kostky, opepříme, pokapeme citronovu šťávou a olejem a necháme v chladničce asi 2 hodiny odležet.
Slaninu nakrájíme na čtverečky, žampiony ponecháme vcelku a napichujeme střídavě s kousky kapra na 6 grilovacích jehel a osolíme.
Grilujeme po obou stranách 3 minuty. Při grilování potíráme rozpuštěným máslem. Můžeme také opékat přímo v pánvi na oleji.
Jako přílohu podáváme slané rohlíky nebo opečené brambory a tatarskou omáčku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Kapr s houbami na jehle

Komentáře

  1. Lucie   04.05.2005 | 15:32 | reagovat | závadný

    vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web