Autor:

Kapr s houbami na jehle

Střední
Ingredience
Kapří maso
bez kůže
750 g
Slanina
silnější
6 plátek
Žampiony
menší hlavičky
18 ks
Citronová šťáva  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Rybí

Opláchnuté a osmažené kapří maso nasekáme na větší kostky, opepříme, pokapeme citronovu šťávou a olejem a necháme v chladničce asi 2 hodiny odležet.
Slaninu nakrájíme na čtverečky, žampiony ponecháme vcelku a napichujeme střídavě s kousky kapra na 6 grilovacích jehel a osolíme.
Grilujeme po obou stranách 3 minuty. Při grilování potíráme rozpuštěným máslem. Můžeme také opékat přímo v pánvi na oleji.
Jako přílohu podáváme slané rohlíky nebo opečené brambory a tatarskou omáčku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zeleninové chow mein Asijská klasika: Míchej & smaž Články z

Komentáře k receptu: Kapr s houbami na jehle

Komentáře

  1. Lucie   04.05.2005 | 15:32 | reagovat |

    vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web