Autor:

Kapr s houbami na jehle

Střední
Ingredience
Kapří maso
bez kůže
750 g
Slanina
silnější
6 plátek
Žampiony
menší hlavičky
18 ks
Citronová šťáva  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Rybí

Opláchnuté a osmažené kapří maso nasekáme na větší kostky, opepříme, pokapeme citronovu šťávou a olejem a necháme v chladničce asi 2 hodiny odležet.
Slaninu nakrájíme na čtverečky, žampiony ponecháme vcelku a napichujeme střídavě s kousky kapra na 6 grilovacích jehel a osolíme.
Grilujeme po obou stranách 3 minuty. Při grilování potíráme rozpuštěným máslem. Můžeme také opékat přímo v pánvi na oleji.
Jako přílohu podáváme slané rohlíky nebo opečené brambory a tatarskou omáčku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Kapr s houbami na jehle

Komentáře

  1. Lucie   04.05.2005 | 15:32 | reagovat |

    vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web