Kapr s houbami na jehle

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g kapří maso bez kůže
    • 6
      plátek slanina silnější
    • 18
      ks žampiony menší hlavičky
    • citronová šťáva
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté a osmažené kapří maso nasekáme na větší kostky, opepříme, pokapeme citronovu šťávou a olejem a necháme v chladničce asi 2 hodiny odležet.
2
Slaninu nakrájíme na čtverečky, žampiony ponecháme vcelku a napichujeme střídavě s kousky kapra na 6 grilovacích jehel a osolíme.
3
Grilujeme po obou stranách 3 minuty. Při grilování potíráme rozpuštěným máslem. Můžeme také opékat přímo v pánvi na oleji.
4
Jako přílohu podáváme slané rohlíky nebo opečené brambory a tatarskou omáčku.
Zařazení: Maso Grilování Rybí

Komentáře k receptu

  • Lucie
    Lucie |

    4. 5. 2005 15:32

    vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?