Autor:

Kapr Rex

Ingredience
Rybí file
Z kapra
 
Žampiony 100 g
Česnek 2 stroužek
Bílé víno  
Petrželka
Čerstvá
 
Rajčata 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Koření  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na větší pánvi na trošce oleje osmažit na plátky nakrájené žampiony a česnek. Odsunout stranou a vedle smažit plátky ryby. Rybu osolit a opepřit a dříve než bude hotová podlít vínem. Posypat krájenou petrželkou a přidat nakrájená rajčata.

Přidat koření na ryby a když je ryba hotová, tak ji vyjmout a ostatní dochutit dle potřeby dalším kořením na rybu, solí nebo vínem. Jsou-li rajčata hotová přidat se šťávou na porce ryby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Kapr Rex

Komentáře

  1. Anonym   31.10.2005 | 15:10 | reagovat |

    super recept pro super lidi

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web