Autor:

Kapr po provensálsku

Snadné
Ingredience
Kapr 4 plátek
Olej  
Tymián 1 lžička
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Citron  
Máslo  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Tymián smícháme se solí, pepřem, lisovaným česnekem a lžící oleje. Směsí potřeme porce kapra, uložíme do pekáčku, pokapeme citronovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. V troubě prudce zapečeme.
Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Kapr po provensálsku

Komentáře

  1. Ivana Samcová   09.04.2011 | 17:03 | reagovat |

    Takto upravený kapr je výborný. Měli jsme k němu bramborovou kaši. Ráda zopakuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web