Autor:

Kapr po provensálsku

Snadné
Ingredience
Kapr 4 plátek
Olej  
Tymián 1 lžička
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Citron  
Máslo  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Tymián smícháme se solí, pepřem, lisovaným česnekem a lžící oleje. Směsí potřeme porce kapra, uložíme do pekáčku, pokapeme citronovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. V troubě prudce zapečeme.
Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Kapr po provensálsku

Komentáře

  1. Ivana Samcová   09.04.2011 | 17:03 | reagovat |

    Takto upravený kapr je výborný. Měli jsme k němu bramborovou kaši. Ráda zopakuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web