Autor:

Kapr po provensálsku

Snadné
Ingredience
Kapr 4 plátek
Olej  
Tymián 1 lžička
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Citron  
Máslo  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Tymián smícháme se solí, pepřem, lisovaným česnekem a lžící oleje. Směsí potřeme porce kapra, uložíme do pekáčku, pokapeme citronovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. V troubě prudce zapečeme.
Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kapr po provensálsku

Komentáře

  1. Ivana Samcová   09.04.2011 | 17:03 | reagovat | závadný

    Takto upravený kapr je výborný. Měli jsme k němu bramborovou kaši. Ráda zopakuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web