Kapr po lipensku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr porce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce máslo
    • 200
      ml červené víno
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 400
      ml vývar z rybích hlav

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno posekanou cibuli, zalijeme ji vínem a vývarem, přidáme kečup, sůl a rozšleháme. Do této směsi vložíme opláchnuté porce kapra a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Na talířích kapra přeléváme šťávou a podáváme s rýží nebo brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.