Autor:

Kapr naší mamky

Střední
Ingredience
Kapr
celý, očištěný
1 ks
Cibule
velká
4 ks
Šunka 100 g
Anglická slanina 100 g
Tvrdý sýr
plátky
100 g
Grilovací koření
na ryby
1 balíček
Máslo
tenké
5 plátek
Sůl 1 lžička
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Čistého kapra bez hlavy a ocasu osolíme, okořeníme grilovacím koření zevnitř a zvenku. Nakrájíme cibuli na kolečka a poklademe na rozprostřený alobal, tak asi na polovinu, abychom kapra alobalem dobře zamotali. Kapra zevnitř naplníme jednou vrstvou šunky, další vrstvou slaniny a další vrstvou tvrdého sýru.

Až máme rybu naplněnou, nahoru dáme další část cibule, plátky másla a pak alobal dobře zabalíme, aby nám ta dobrota zevnitř nevytekla. Takto připraveného kapra můžeme buď péct v troubě, nebo na grilu i u ohně na kamenech.

Je to vynikající. S cibulí se šetřit nemusí, když jí bude víc, vůbec nevadí, nemá to chybu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Kapr naší mamky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web