Kapr nakládaný ála Prcek

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření
    • citron
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      ks paprika
    • chilli papričky
    • kečup - ostrý
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra, nejlépe naloženého přes noc ve studeném mléce, osušíme. Připravený alobal rozprostřeme a pokládáme nakrájené podkovy, pokapeme citonem, osolíme, opepříme a okořeníme.
2
Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme na střední plátky a pokládáme všude, přidáme špičku chilli papričky a to celé zalejeme kečupem (Čertovskou omáčkou). Pečlivě vše zabalíme a necháme tak půl hodiny odpočinout. Na roštu na slabém ohni děláme asi taky tak půl hodiny a před úplným koncem tak na deset minut natrhneme, nebo propícháme vrch alobalu.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.