Autor:

Kapr nakládaný ála Prcek

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Kapr 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Koření  
Citron  
Cibule 2 ks
Česnek  
Rajčata 3 ks
Paprika 2 ks
Chilli papričky  
Kečup - ostrý  
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra, nejlépe naloženého přes noc ve studeném mléce, osušíme. Připravený alobal rozprostřeme a pokládáme nakrájené podkovy, pokapeme citonem, osolíme, opepříme a okořeníme.

Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme na střední plátky a pokládáme všude, přidáme špičku chilli papričky a to celé zalejeme kečupem (Čertovskou omáčkou). Pečlivě vše zabalíme a necháme tak půl hodiny odpočinout. Na roštu na slabém ohni děláme asi taky tak půl hodiny a před úplným koncem tak na deset minut natrhneme, nebo propícháme vrch alobalu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Kapr nakládaný ála Prcek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web