Autor:

Kapr na sardelkách se žampiony

Střední
Ingredience
Kapr 800 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hladká mouka 2 hrst
Rostlinný olej 4 lžíce
Červené víno 2 dl
Nákládané žampiony 100 g
Máslo
smíchané s 10g sardelové pasti
40 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Citronová šťáva 2 lžíce
Petrželová nať 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Umytého a očištěného kapra naporcujeme, osušíme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opražíme na oleji. Potom zalejeme polovinou vína, přidáme žampiony pokrájené na plátky, sardelové máslo, cibuli nasekanou nadrobno a utřený česnek, opepříme a dusíme. Když je kapr téměř měkký, polejeme ho zbytkem vína, pokapeme citronovou šťávou a dodusíme.

Podáváme posypaného zelenou petrželovou natí posekanou nadrobno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Kapr na sardelkách se žampiony

Komentáře

  1. Airan   13.11.2006 | 13:54 | reagovat |

    Tak tohle je neco pro mne. Diky za recept, rada to udelam, jen co se kapry poradne vylouhuji v kadych:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web