Autor:

Kapr na moravance

Střední
Ingredience
Kapří maso
podkovy
4 ks
Sterilovaná zelenina
Moravanka
1 sklenice
Česnek 3 stroužek
Cibule 1 ks
Citronová šťáva  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mletý kmín 1 špetka
Feferonka 1 ks
Hrášek
a kukuřice
2 lžíce
Sýr 100 g
Olivový olej  
Alobal
čtverce
4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Alobaly pomažeme máslem na ně rozprostřeme moravanku, na ni položíme podkovy, osolíme opepříme, okmínujeme, zakápneme citronem. Rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, česnek na tenká kolečka a feferonku na slabé plátky. Přisypeme hrášek a kukuřici. Vše postrouháme sýrem, zakápneme olivovým olejem, pevně uzavřeme a pečeme cca 35 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Kapr na moravance

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web