Autor:

Kapr na moravance

Střední
Ingredience
Kapří maso
podkovy
4 ks
Sterilovaná zelenina
Moravanka
1 sklenice
Česnek 3 stroužek
Cibule 1 ks
Citronová šťáva  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mletý kmín 1 špetka
Feferonka 1 ks
Hrášek
a kukuřice
2 lžíce
Sýr 100 g
Olivový olej  
Alobal
čtverce
4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Alobaly pomažeme máslem na ně rozprostřeme moravanku, na ni položíme podkovy, osolíme opepříme, okmínujeme, zakápneme citronem. Rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, česnek na tenká kolečka a feferonku na slabé plátky. Přisypeme hrášek a kukuřici. Vše postrouháme sýrem, zakápneme olivovým olejem, pevně uzavřeme a pečeme cca 35 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kapr na moravance

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web