Autor:

Kapr na moravance

Střední
Ingredience
Kapří maso
podkovy
4 ks
Sterilovaná zelenina
Moravanka
1 sklenice
Česnek 3 stroužek
Cibule 1 ks
Citronová šťáva  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mletý kmín 1 špetka
Feferonka 1 ks
Hrášek
a kukuřice
2 lžíce
Sýr 100 g
Olivový olej  
Alobal
čtverce
4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Alobaly pomažeme máslem na ně rozprostřeme moravanku, na ni položíme podkovy, osolíme opepříme, okmínujeme, zakápneme citronem. Rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, česnek na tenká kolečka a feferonku na slabé plátky. Přisypeme hrášek a kukuřici. Vše postrouháme sýrem, zakápneme olivovým olejem, pevně uzavřeme a pečeme cca 35 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Kapr na moravance

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web