Kapr na modro

Ingredience
Kapr 1 kg
Ocet  
Sůl  
Cibule 1 ks
Kořenová zelenina 100 g
Pepř celý 5 ks
Tymián 1 špetka
Bobkový list  
Voda 1 l
Máslo 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěného kapra nakrájíme na 4 části. V hrnci vaříme zeleninu se solí, octem a kořením asi 20 minut. Potom do ní vložíme porce ryby a vaříme je mírným varem 5 minut. Uvařeného kapra necháme ve vodě ještě 5 minut. Potom ho vyjmeme na mísu, pokapeme rozpuštěným máslem a podáváme s opékanými brambory, nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Kapr na modro

Komentáře

  1. Filemon   25.01.2017 | 17:24 | reagovat |

    Však nemá modrou krev že?
    Taky by mě zajímal ten název :-)

  2. Linda83   19.10.2011 | 14:01 | reagovat |

    Nevíte, proč se tomu říká "na modro" ?? :-))

    1. kumbayo   24.12.2011 | 13:27 | reagovat |

      Protože octem chytne maso modravou barvu.Ovšem v tomto podání nevím, nevím. :'(

  3. kuki   29.01.2011 | 12:25 | reagovat |

    toto vazne nodoporucuji :-$

    1. Jana Kadlecová   31.01.2011 | 12:08 | reagovat |

      Náhodou moc dobré <:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web