Kapr na kari

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg kapr
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      lžička zázvor
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička kari
    • 3
      ks feferonka 2-3
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kapra osolíme, potřeme hořčicí, posypeme kari kořením, zázvorem a kmínem. Cibuli a feferonky nasekáme nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme ryby, po obou stranách osmažíme a mírně podlijeme horkou vodou. Dusíme doměkka a dochutíme citronovou šťávou. Vhodná příloha je rýže ochucená kari kořením.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.