Kapr na česneku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr porce
    • 300
      g slanina
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • olej na potírání
    • bílé víno na potírání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na klínky a protkneme jí porce kapra, rybu potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme odležet. Pečeme asi 4 minuty a potíráme olejem a bílým vínem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    16. 2. 2006 08:25

    Slaninu mám ráda, ale nemá tu být jen 30 g ?Na čtyři porce se mi zdá 300 g opravdu hodně.

  • Anonym
    Anonym |

    15. 2. 2006 21:44

    Nevěřím, že pečeme pouhé 4 minuty...