Kapr na bylinkovém másle

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Katull

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      špetka sůl
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 10
      g kapary
    • 10
      g sardelky
    • 1
      svazek petrželka
    • 2
      lžíce bylinkové máslo
    • 100
      ml bílé víno
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra rozpůlíme, vyřízneme páteř a naporcujeme. Osolíme, pomoučíme a obalíme v rozšlehaném vejci a pečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Pokrájíme na drobno cibuli, okurku, kapary, sardelky a zelenou petrželku a toto spolu s citronovou kůrou
2
podusíme na másle. Přidáme bílé víno citronovou šťávu, na to položíme porce kapra a vše společně podusíme asi 15 minut. Podáváme s vařenými brambory.
3
http://www.kucharkarecepty.cz/kapr-na-bilinkovem-masle/
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.