Autor:

Kapr na bylinkovém másle

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Kapr 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl 2 špetka
Vejce 2 ks
Cibule 1 ks
Nakládané okurky 1 ks
Kapary 10 g
Sardelky 10 g
Petrželka 1 svazek
Bylinkové máslo 2 lžíce
Bílé víno 100 ml
Citron 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra rozpůlíme, vyřízneme páteř a naporcujeme. Osolíme, pomoučíme a obalíme v rozšlehaném vejci a pečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Pokrájíme na drobno cibuli, okurku, kapary, sardelky a zelenou petrželku a toto spolu s citronovou kůrou
podusíme na másle. Přidáme bílé víno citronovou šťávu, na to položíme porce kapra a vše společně podusíme asi 15 minut. Podáváme s vařenými brambory.

http://www.kucharkarecepty.cz/kapr-na-bilinkovem-masle/

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Kapr na bylinkovém másle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web