Autor:

Kandované brambory jako příloha

Střední
Ingredience
Brambory
nemoučné
700 g
Máslo 3 lžíce
Limetková šťáva 1 lžíce
Cukr 80 g
Brandy 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oloupeme (ranné brambory jen dobře umyjeme) a nakrájíme na plátky asi 7-10 mm silné. Povaříme je 10 minut v osolené vodě a scedíme. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme šťávu a cukr a zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Vmícháme brambory a brandy a na mírném ohni povaříme 10 minut.

Ihned podáváme jako přílohu k výrazně kořeněným masům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kandované brambory jako příloha

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web