Autor:

Kandované brambory jako příloha

Střední
Ingredience
Brambory
nemoučné
700 g
Máslo 3 lžíce
Limetková šťáva 1 lžíce
Cukr 80 g
Brandy 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oloupeme (ranné brambory jen dobře umyjeme) a nakrájíme na plátky asi 7-10 mm silné. Povaříme je 10 minut v osolené vodě a scedíme. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme šťávu a cukr a zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Vmícháme brambory a brandy a na mírném ohni povaříme 10 minut.

Ihned podáváme jako přílohu k výrazně kořeněným masům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kandované brambory jako příloha

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web