Autor:

Kančí roláda

Střední
Ingredience
Kančí kýta
rozříznutá na plát
800 g
Rostlinný olej
1 - 2
2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule
větší
1 ks
Máslo 2 lžíce
Vejce 5 ks
Papriková klobása
200g
2 ks
Nakládané okurky
větší
3 ks
Olej
do pekáčku
4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Plát masa si potřeme z obou stran olejem, osolíme, opepříme. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Pak k ní vlijeme osolená, opepřená, rozšlehaná vejce a mícháme dokud se nesrazí. Klobásy oloupeme, okurky podélně rozřízneme na čtvrtiny. Na plát masa rozetřeme vejce, přidáme klobásy a okurky, pevně svineme a převážeme provázkem. V pekáčku za všech stran prudce opečeme, pak podlijeme vodou, přiklopíme a dusíme v troubě na 180 stupňů. Když je téměř měkká odklopíme a dopečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Kančí roláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web