Autor:

Kančí roláda

Střední
Ingredience
Kančí kýta
rozříznutá na plát
800 g
Rostlinný olej
1 - 2
2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule
větší
1 ks
Máslo 2 lžíce
Vejce 5 ks
Papriková klobása
200g
2 ks
Nakládané okurky
větší
3 ks
Olej
do pekáčku
4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Plát masa si potřeme z obou stran olejem, osolíme, opepříme. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Pak k ní vlijeme osolená, opepřená, rozšlehaná vejce a mícháme dokud se nesrazí. Klobásy oloupeme, okurky podélně rozřízneme na čtvrtiny. Na plát masa rozetřeme vejce, přidáme klobásy a okurky, pevně svineme a převážeme provázkem. V pekáčku za všech stran prudce opečeme, pak podlijeme vodou, přiklopíme a dusíme v troubě na 180 stupňů. Když je téměř měkká odklopíme a dopečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Kančí roláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web