Kančí řízky v jogurtovém šálu

Hodnocení:

Moje:

15 minut
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 12
      ks kančí kýta střední plátky
    • 1
      ks bílý jogurt
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce podravka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 3
      stroužek česnek
    • strouhanka na obalení
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z jogurtu, vajec, podravky, solamylu a česneku uděláme marinádu a naložíme do ní plátky masa alespoň do druhého dne. Maso vyjmeme z marinády a plátky,tak jak jsou,obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji.Podáváme s bylinkovým máslem a chlebem nebo s brambory.
Zařazení: Maso Zvěřina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.