Autor:

Kančí řízky v jogurtovém šálu

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Kančí kýta
střední plátky
12 ks
Bílý jogurt 1 ks
Vejce 2 ks
Podravka 2 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Česnek 3 stroužek
Strouhanka
na obalení
 
Olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Z jogurtu, vajec, podravky, solamylu a česneku uděláme marinádu a naložíme do ní plátky masa alespoň do druhého dne. Maso vyjmeme z marinády a plátky,tak jak jsou,obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji.Podáváme s bylinkovým máslem a chlebem nebo s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Kančí řízky v jogurtovém šálu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web