Kančí kýta ve varné míse

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • měkký salám
    • kečup - jemný
    • kančí kýta může být i vepřová

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mísu z varného skla vymažeme máslem. Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Postupně vrstvíme maso, cibuli, měkký salám. Končíme masem. Zalijeme kečupem, můžeme podlít velmi malým množstvím vody. Nahoru ještě dáme proužky másla a dáme péct do trouby. V průběhu pečení již nepodléváme, jen přidáváme kečup dle potřeby. Podáváme rýží.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • rapon
    rapon |

    2. 1. 2013 17:09

    Trochu tam nechápu ten salám a kečup. Salám nedávám, místo kečupu loupaná rajčata a protlak. I obtížnost receptu se mi zdá nadsazená.

  • Honza
    Honza |

    30. 3. 2007 15:40

    Kecup kazi jidlo! Cerstva rajcata nebo italska konzervovana (at cela nebo drcena), a chut je hned lepsi.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    17. 5. 2005 14:20

    Název byl změněn.

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    16. 5. 2005 14:22

    Skoda ze jiz v nazvu neni obsazeno, ze jde o recept na kanci maso. Recepty na zverinu clovek vetsinou nepotrebuje casto a o to vic je hleda.